A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад освіти "Новодмитрівський ліцей" Новодмитрівської сільської ради Золотоніського району Черкаської області

Результати анкетування батьків

Дата: 26.09.2022 12:23
Кількість переглядів: 69

Практичний психолог Трачук Дана Василівна протягом вересня 2022 року проводила аномімне анкетування батьків щодо адаптації дітей в умовах воєнного стану.

 Ось відповіді батьків. Дійсно, серед усіх емоцій та почуттів найбільш переважає віра та страх за життя рідних. Також високі показники має страх за емоційний стан дитини, тривога та злість. Ця суміш емоцій є нормальною в цей непростий час, коли продовжується війна.

Цікавим є той факт, що окрім страху за емоційний стан своїх дітей, більшість батьків не зверталися до психолога по допомогу, навіть з метою профілактики.

Як ми бачимо із цих кругових діаграм, невеликий відсоток дітей мають проблеми з настроєм, концентрацією уваги та втратою енергії та сил.

Хороший результат фізичного здоров'я дітей. 48,6% дітей не зверталися за період від 24 лютого до лікаря, а 42,9% лише один раз.

80% дітей  опитаних батьків забезпечені окремою кімнатою з робочим місцем для дистанційного навчання, ще 14,3% мають постійне місце для онлайн занять.

Відповіді говорять самі за себе. На жаль, більшість батьків не відчувають потребу в спілкуванні із психологом. Набагато  краще попередити проблему, ніж потім всіма можливими способами намагатися її виправити. Діти, особливо до 12 років особливо залежать від емоційного стану батьків,  від настрою сім'ї, сімейних цінностей. Тому вже зараз варто пам'ятати, що емоційне здоров'я, як і фізичне, залежить від батьків та оточення дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень